Friday, February 8, 2013

Eliberarea emotionala: Descopera-ti fiinta!


Te invităm să trăieşti viaţa pe care o meriţi, eliberată de emoţiile negative care te împiedică să fii fericit şi liber cu adevarat. Grupul „Eliberarea emoţională: Descoperă-ţi fiinţa!” are ca scop vindecarea profundă a fiinţei şi a vieţii noastre prin aplicarea unor tehnici de eliberare emoţională.

Intâlnirile vor avea loc începând cu data de 19 Ianuarie 2013, timp de 3 luni, o dată la doua săptămâni. 

Ne vom întâlni în Cluj Napoca, pe strada Cosaşilor, nr 3-7, etajul 2. Întâlnirile vor avea loc de la ora 18.

Activitati
În cadrul acestui grup vom aborda următoarele subiecte:
-dorinţa noastră: de a ne transforma şi de a ne schimba în bine viaţa       
-starea noastră generală: calitatea somnului, starea generală în timpul zilei, tendinţele de a ne stresa şi agita
-corpul fizic: relaţia cu corpul fizic, aspectul, condiţia fizică, nivelul energetic, dureri, boli, tensiuni fizice, dezarmonii
-relaţia cu ceilalţi: probleme de comunicare, de exprimare, complexe de inferioritate, complexe de superioritate
-relaţia de cuplu: traume din relaţii, crezuri limitatoare, situaţii dezarmonioase care ne-au cauzat sau ne cauzeaza suferinţă
-profesie/menire şi bani: limitări, compromisuri, frici, motivele pentru care nu avem parte de mai mulţi bani în viaţa noastră
-relaţia cu familia: modelele din copilarie şi regăsirea autenticităţii, experienţele traumatizante din copilarie, acceptare, descoperirea copilului divin din noi

Ce sunt tehnicile de eliberare emotională?

Tehnicile de eliberare emotională sunt folosite pentru vindecarea traumelor relaţionale, a unor blocaje şi contracţii musculare, a diverselor frici pe care le experimentăm, a nemulţumirii de sine şi a problemelor de sănătate. Acestea ne pot scăpa de migrene, astm şi chiar dureri fizice.
EFT (emotional freedom techniques) se bazează pe dinamizarea unor puncte de pe corpul fizic, puncte situate pe meridianele energetice folosite în acupunctura. Tehnica a fost dezvoltată de Gary Craig.

Pe langa aceste tehnici, vom folosi tehnici de life coaching, tehnici din psihologie şi metode de dezvoltare personală, îmbinate într-o manieră unică şi personalizată în funcţie de nevoile celor prezenţi.
Beneficiile discuţiilor în grup
Discuţiile în grup au avantaje multiple. În primul rând, persoanele au posibilitatea să vadă viziuni şi perspective diferite asupra problemelor cu care se confruntă. Mai mult, discuţiile personale ne ajută să ne dăm seama de aspecte la care nu ne-am gândit sau la care nu am crezut că ar exista soluţii.
Cu ajutorul tehnicilor de eliberare emoţională, discuţiile în grup pot deveni mai simple şi ne pregătesc pentru o diversitate de probleme.

Înscrieri
Prima întâlnire a acestui curs este gratuită!
Vom lucra împreună la aceste limitări şi vom avea şi discuţii personale cu cei care vor dori. Grupul va fi format din 30 de persoane, în ordinea înscrierii. Înscrierea la acest grup este obligatorie!
Întâlnirile vor fi susţinute de Zoltan Veres, trainer cu o experienţă în consiliere de 10 ani, fiind specializat în Programare Neuro-Lingvistică şi în Tehnici de Eliberare Emoţională.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare puteti să ne contactati la numarul de telefon 0741 401 399 sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-consulting.com

Vă aşteptăm!

0 comments:

Post a Comment